Medela, hvis amning ikke er dig

Medela laver en lang række af forskellige slags hjælpeudstyr til amning, med fokus på brystpumper. Det er simpelt og fornuftigt designet og det virker. Når kun det allerbedste er godt nok til barnet, er det utrolig belejligt med en brystpumpe. På den måde får dit barn al den næring det har brug for, uden alt for meget bøvl eller for mange eksperimenter med diverse slags pulver.

Manuel brystpumpe

Denne pumpe føles hverken unaturlig eller akavet, da pumpen efterligner barnets naturlige ammerytme. Den varierer rytmen af sug for at effektivisere flowet, til at give en større mængde mælk på kortere tid. Dette design kaldes 2-phase expression. Pumpen betjenes manuelt med håndkraft og er specielt god til mødre, hvor pumpning ikke finder sted særlig ofte.

Medela Mini Electric – elektrisk pumpe til den erfarne Denne pumpe er den nemme løsning, da den er elektrisk. Den er lige effektiv om man benytter den med batterier eller en konventionel strømkilde. Trods det, at det er en elektrisk Medela, er den stadig lille og nemt at have med. Medela Mini Electric er den suveræne testvinder i adskillige magasiner. Der medfølger ekstraudstyr i form af flaske og tragt, så der er udstyr til hele processen.

Elektrisk pumpe

Den stille og elektriske Medela Swing! Denne pumpe er det bedste fra begge verdner. Medela Swing kombinerer den manuelle og den elektriske brystpumpe, samtidig med at den ikke støjer. Den kan bruges af mødre der både ammer ofte og knap så ofte. Den er stadig kompakt, hvilket gør den nem at have i tasken. Man er også sikret mod at vække andre på de små timer, på grund af dens meget støjsvage egenskaber.

Tilbehør fra Medela i lange baner! Når man har benyttet sig af pumpen, er det vigtigt at få opbevaret mælken korrekt. Medela har en lang række af tilbehør. F.eks. sutteflasker, der alle virker sammen med pumperne. Derudover kan der købes ammebrikker, som kan assistere brystamning ved f.eks. følsomme, sprukne eller flade brystvorter. Brikkerne binder naturligt til brystet, så bevægelsen ikke forstyrer. De fås i adskillige størrelser, samt opbevaring for at holde udstyret rent og hygiejnisk.

Medela er det der virker – igen og igen! Medela er en af de største producenter inden for brystpumper og ammetilbehør. De er pålidelige, med en hvis ekspertise og har mange års erfaring i ryggen. Denne erfaring gør, at de ved helt præcis hvordan alle parter får det meste ud af oplevelsen. Kun det allerbedste kommer ud til kunden, da de lægger meget vægt på at gennemteste deres produkter. Medela har et samarbejde med førende forskere for amning og er de første til at introducere den revolutionerende 2-phase expression teknologi, der er til gavn for kunder over hele verden. Vil du vide mere om amning og brystpumper, så kig forbi  https://www.brystpumpe.dk/ eller Babyland.dk, hvor du også kan stille spørgsmål.  

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *