Category: Artikler Archives - Our Agent Scandinavia

Sikkerhed for fodgængere

december 8th, 2020, Ingen kommentarer

Vi arbejder hver eneste dag (ikke så meget i weekender dog) rundt omkring i byen med opgaver, der ofte medfører, at vi skal grave op, fjerne fliser og hvad ved jeg – alt sammen opgaver, der involverer, at vi skal afspærre fortovet eller gangstien i nogle timer. Og til det formål bruger vi enorme mængder […]

Berlin er min

august 23rd, 2020, Ingen kommentarer

Sensommeren er over os. Vi har haft ferie i 3 uger, i juli og august. Egentlig havde vi bare tænkt os at blive hjemme og hygge. Hygge om haven, boligen, børnene og hinanden. Og det har vi da også gjort.

Sex dating foregår online

april 30th, 2020, Ingen kommentarer

Har du nogensinde tænkt på, hvordan man finder en sexpartner uden at skulle igennem hele ræset med byliv og en masse alkohol til at opbygge selvtilliden?

Find kærligheden online, når du er over 40

februar 8th, 2020, Ingen kommentarer

At være over 40 år kan gøre, at det bliver sværere og sværere at finde en partner. Det skyldes især, at rigtig mange mennesker over 40 har børn. Har man børn så kan det være svært at forene flere forskellige liv. For det gør, at der lige pludseligt er mange andre faktorer man skal tage […]

Stakkels offer

januar 10th, 2020, Ingen kommentarer

Vi var på tur med 7. klasse. Vi var afsted i en uge og boede på et vandrehjem i Sønderjylland. Det var en god, men også trist tur. Nogle af børnene i klassen har meget dårlige forhold derhjemme, og én af drengene er meget voldelig.

Codenames er et yderst sjovt og spændende brætspil

november 12th, 2019, Ingen kommentarer

I dag er udvalget af brætspil helt enormt, og det kan føles som om, at man nogle gange sidder fast i de samme gamle klassikere hver gang. Det er ikke fordi, at de er dårlige – men nogle gange, så er variation altså bare lidt sjovere.

Lyd og mere lyd

oktober 8th, 2019, Ingen kommentarer

Min bror har fået en ny hobby. Han spiller på akustisk guitar – denne type. Det lyder forfærdeligt her i begyndelsen, men jeg tror, han kan blive habil til det. Han er vist ikke det store, musiske talent, men det kan jeg ikke nænne at sige til ham.

Sexchat blandt danske singler

oktober 4th, 2019, Ingen kommentarer

Er du en af de mange danske singler? Har du lyst til at møde din online drømme sexpartner til lidt uforpligtende cybersex? Hvis svaret er ja, skal du virkelig give sexchat en chance. Der venter dig en verden af ophidsende nye møder – med eller uden kamera; du bestemmer selv.

Voksiposen

september 4th, 2019, Ingen kommentarer

Alle kender den, alle ved hvad, den kan, alle må have en. Posen som vokser med barnets udvikling. Smartere bliver det ikke! Voksiposen har været kendt og elsket siden dens opfindelse i 1986. Den passer til barnet gennem hele dets voksealder og regulerer temperaturen, så det aldrig bliver ubehageligt, om så det er en hed […]

Danskere over hele landet valfarter til mini-zoos om sommeren

august 5th, 2019, Ingen kommentarer

Selvom den danske sommer ikke altid byder på dejligt solskinsvejr og lange, varme dage ved stranden, så er det alligevel en dejlig tid med rig mulighed for at være sammen med hele sin familie og nyde livet en lille smule mere, end man ellers plejer gøre.

Feed

https://ouragent.dk / Artikler Archives - Our Agent Scandinavia