Lej et opbevaringsrum hvis du mangler plads

opbevaringsboxOpbevaring af de ejendele du ikke umiddelbart bruger i din hverdag, kan være en stor hjælp og skabe frirum i din bolig. Du kan få det hjem du drømmer om, uden at skulle skille dig af med de møbler, som indretningen ikke giver plads til. Når du opbevarer dine sager udenfor hjemmet er tillid et nøgleord og det er vi helt klar over hos Aalborg Lagerrum.

Opbevaringsrummet skal opfylde de kriterier, som du forventer af et sted, hvor du placerer dine ejendele. Vi sørger for et opbevaringsrum, der er opvarmet så dine ting står tørt og trygt hos os i dit lejede depotrum.

Når du lejer et opbevaringsrum til dine overskydende ejendele behøver du ikke smide noget ud, men kan gemme det du ønsker til senere brug eller endnu en flytning. Du opbevarer nemt dine flyttekasser, møbler, og småsager hos os indtil du igen får brug for det.
Med din egen nøgle kan du komme og gå som du vil inden for lagerets åbningstid. Vi har en bred åbningstid, som gør det muligt at færdes i depotrummet en stor del af døgnet. Sikkerheden er i tip hos os, med en god tyverisikring og der gives kun adgang til folk med et faktisk ærinde til deres depotrum.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *