Herresmykker på jobbet

I erhvervslivet kan der være strenge restriktioner mht. herresmykker som for eksempel dem, du kan købe hos Marjoe. Du bør derfor være temmelig diskret, når du er på arbejde. Efter jobbet kan du nemmere udtrykke dig med dine smykker. Smykker på jobbet kan være: slipsenåle, ure, manchetknapper, armbånd og øreringe for eksempel.

Typer af mandlige smykker

Vielsesringe
Vielsesringe er normalt lavet af guld, sølv eller platin og er enkle i design.

Ure

Ure er et funktionelt smykke. Generelt jo mere enkelt uret er – jo dressier er det. Metal ure går mere med et mere sporty look, men plast går mere med et mere fritidslook.

Blazerknapper

En blazer kommer normalt med enkle knapper. Du kan altid udskifte dine knapper med mere smykkeprægede knapper for et mere personligt look.

Manchetknapper

Manchetknapper er også et funktionelt smykke. Metalliske manchetknapper af ædle metaller i enkle designs er de mest formelle, mens cufflinks er mere for sjov. Silkeknuder er et mere simpelt alternativ til metaller og er tit en favorit hos yngre mænd.

Ringe

Herreringe kommer i mange udformninger og designs. Tjek udvalget ud online og søg på det materiale, du synes er mest spændende.

Bæltespænder

Bæltespænder kan også udgøre et smykke, som definerer dit look. Fra det mere klassiske til måske cowboy look, der går flot i spænd med dine jeans.

Armbånd

Armbånd kan være dekorative, funktionelle eller have en historie.

Halskæder

Halskæder kan være meget diskrete eller være fx store guldkæder med vedhæng. Du kan jo vælge at skjule din halskæde under tøjet hvis den ikke er passende til den lejlighed du er ude til.

Øreringe

Øreringe er nok den mest accepterede piercing for mænd. De har fået en bredere accept i løbet af de sidste 30 år. De har den fordel at de let kan fjernes, hvis det kræves for arbejdet.

Andre piercinger

Næse-, pande-, og andre ansigts piercing og smykker har ikke nået mainstream accept. Der er byer (og kulturer), hvor denne form for udsmykning er normalt.

Etniske smykker

Disse smykker er så forskellige som mennesker på denne planet. Nøglen til at bære etniske stykker er at huske dine omgivelser. Hvad virker i det nordlige Thailand, vil ikke nødvendigvis virke i Danmark.

Disclaimer

En tanke om “Herresmykker på jobbet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *