Guide til sexlegetøj

Man skulle tro, at en gruppe kvinder, spurgt om brugen af sexlegetøj i dagens Danmark, ikke ville sidde uroligt og utilpasse på deres stole – men det er typisk det, der sker, når der spørges om sexlegetøj. Særligt efter ”Sex and the City” og ”Fifty Shades of Grey” burde der være et mere naturligt forhold til dette emne.

Så nu skulle der laves noget reaearch. Jeg fandt mig selv i en pink sexshop omgivet af vibratorer, penisringe og alle former for seksuelle anordninger, som jeg ikke ville have min mor skulle vide, at jeg havde set… Men det var faktisk ikke en ubehagelig oplevelse – det var sjovt og også meget interessant.

Første regel, når du shopper efter sexlegetøj, er at slappe af og have det sjovt!

En klog kvinde sagde engang til mig: ”Sexlegetøj er ligesom dessert. Når du går til en restaurant, er dessert ikke nødvendigt – men det er skønt af få. Det er sådan, jeg tænker om sexlegetøj.”

Der er 6 typer af sexlegetøj: vibratorer, dildoer, brystvortelegetøj, sexercises (hvor du kan træne muskler), penisringe og onanisexlegetøj – så nu skal du så finde ud af, hvad du er ude efter.

Først skal du ud over genertheden ved sexlegetøj. Nogle kvinder finder det unaturligt at bruge og vil kun have orgasme af ”naturlig” vej med en partner. Andre er bange for, at det fremover vil være umuligt at få orgasme med en partner, ved at de begynder at bruge sexlegetøj. Mænd kan også være truet af sexlegetøj og kan tænke: Kan jeg ikke tilfredsstille min kvinde?

Hvor skal jeg så starte? Det kunne være en idé at starte med en lille klitorisvibrator. Og så skal du så i gang med at eksperimentere, hvordan du kan lide at bruge den. Du kan også få din partner til at give dig bind for øjnene. Det styrker sensitiviteten og kan også fjerne noget af genertheden.

Hvor køber du så dit sexlegetøj. Har du mulighed for det, så gå i en fysisk sexbutik. Det er alt andet lige meget mere inspirerende end blot at se på billeder på nettet. Er du for genert til det, er nettet en glimrende løsning. Du kan søge efter for eksempel ”sexlegetøj til kvinder”. God fornøjelse!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *