Overrask ham med et armbånd

Min kæreste har snart fødselsdag, så jeg vil gerne gøre dagen helt speciel for ham, så hvad gør man for en fyr?  Du skal selvfølgelig have fundet på en særlig gave til ham, men hvad kan du ellers gøre?

Du kan overraske ham med en fræk oplevelse – det kan være noget, I har talt om, fx at han giver dig håndjern på eller noget helt andet. Vælg hans fødselsdag til denne overraskelse, og han vil aldrig glemme det. Du kan også give ham en massage. Køb noget lækker olie, og overrask ham med en sensuel massage. Personligt smutter jeg tit ind på marjoe.dk, når jeg skal købe lidt lækkert til ham 🙂

 

Måske skal du planlægge et surprise party, hvor du inviterer venner og/eller familie.  Lav en collage med billeder fra hans og jeres liv. Skriv nogle søde noter, og han har et sødt minde.  Du kan købe helium balloner og hænge billeder af jer begge for at minde ham om hans og jeres specielle stunder.

Lav hans livretter hjemme – eller tag ham til hans favorit restaurant. Bag måske en kage, og skriv en sød besked på den. Du kan også købe et abonnement på hans yndlingsmagasin – eller måske vinklub i et år. På den måde bliver han mindet om dig hver måned, når det ankommer. Køb en sød flaske, og fyld den med rosenblade og små søde beskeder til ham. Bind en sløjfe om halsen.

Endelig – du er gaven til ham også på denne dag. Så klæd dig sexet, og giv ham en god dag.

Endelig er der selvfølgelig gaven. Prøv at finde noget, han bruger dagligt. Det kan være hans favorit cologne, cigarer, hans favorit whisky – eller måske endnu bedre – noget han bærer hver dag. Det kan være et lækkert herrearmbånd. Jeg synes, armbånd til mænd er meget sexet, så hvis du er enig, prøv at kigge online. Der er mange forskellige at vælge mellem. Det kan også være et nyt ur. Der er mange varianter af herreure alt lige fra sportsure til dressure, så måske du kan ramme noget der, han ikke har i forvejen.

 

Nyd dagen med din elskede – og husk at få ham til at føle sig speciel på alle årets andre dage også

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *