Bondegårdsferie hos Nymarksminde er ren afslapning

Er det tid til ferie for dig og familien, så tag til Nymarksminde på bondegårdsferie og slap af i skønne naturlige og danske omgivelser og få ladet ny energi op.

På Nymarksminde får i en autentisk og drøngod bondegårdsferie

Der er ikke mange steder, hvor man får så mange aktiviteter og gode oplevelser som på Nymarksminde. Her er der noget for hele familien at lave og man kan sagtens tilbringe flere dage her. Der er plads til både store og små familier. Her får i en bondegårdsferie, hvor der er plads til alle og rigelig af mulighed for sjove aktiviteter og skøn afslapning. Der er et stort udvalg af spændende og sjove aktiviteter, som i alle kan deltage i. Tag fx i deres egen dyrepark og mini-zoo og oplev de skønne dyr. Dig og børnene vil kunne nyde dyrene i deres vante omgivelser og komme helt tæt på. Lad børnene klappe de store køer og søde geder, som elsker at få opmærksomhed og blive fodret. Rundt omkring vil i kunne se de søde høns, tamme katte og sjove kalkuner. Selvom dyrene er i deres vante omgivelser er de ganske tamme og i kan trygt lade børnene rende iblandt dem og have det sjovt. I kan fodre dyrene, klappe dem eller bare se på dem, imens de hygger sig på landet. Der er meget at lave for børnene, ud over at lege med dyrene, så kan i også over i det sjove legeland, hvor børnene kan udfolde sig og lege med de andre besøgende. I kan også sammen tage ud og gå på den skønne junglesti, hvor de naturlige omgivelser byder op til sjov leg og opdagelser. I er også velkomne til at prøve kræfter med fodboldgolf, som også er en del af den store farmpark, se hvem der slår hvem og gør dagen endnu sjovere med et spil fodboldgolf. På bondegårdsferie hos Nymarksminde har dig og familien altså muligheden for utallige aktiviteter, alt imens i også har mulighed for ren afslappelse i de tilknyttede lejligheder og opholdssteder.

Slap af i de skønne og dejligt indrettede lejligheder på bondegårdsferien

Bondegårdsferie hos Nymarksminde er ren afslapning. Når i er på besøg vil i blive indlogeret på de tilknyttede lejligheder, hvor der vil være redt op og gjort klar til jeres ophold. Det vil sige at i ikke skal tænke på oprydning eller andre kedelige huslige pligter, i skal bare nyde hinanden og jeres skønne ophold på gården. I vil være midt i den danske smukke natur, omgivet af skønne dyr og vil kunne nyde godt af den afslappende og rolige atmosfære, som hviler over stedet. Det hele kommer til at foregå i jeres tempo og i kan tilrettelægge jeres bondegårdsferie, som i ønsker. Der er også indendørs svimmingpool, som er til fri afbenyttelse og mulighed for en dejlig dukkert. Her vil i altså kunne koble helt af i skønne omgivelser, og få ladet jeres energi op på ny sammen med dem i elsker.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *