Prøv en overnatning i et shelter

Har du nogensinde tænkt på at ville ud på ødemarken og tage en overnatning? Så får du chancen her. Godt nok er det måske ikke helt ødemarken, men så i hvert fald dybt inde i de danske skove.

Inde i disse skove finder du et fænomen som er kommet, da mange danskere vil langt væk fra byens sus, stress og hvad der ellers er af negative detaljer ved storbyen.

Det vi taler om er selvfølgelig en overnatning i et shelter.

For mange børn, der elsker udelivet, kan dette være en oplevelse, de ikke kan undvære. Det kan ligeledes være at du er spejder og godt kunne tænke dig at tage din deling med ud på en overlevelse.

Når du skal prøve en overnatning i et shelter skal du have forberedelsen klar

At overnatte et sted, langt væk fra byen, kræver også, at du har samlet oplysninger og information om dem, du skal tage med ud på en tur til et shelter. Dette gælder især hvis det er en større gruppe mennesker.

Det vigtigste er at du har en tjekliste over de fornødne ressourcer; Mad, vand og andet drikkelse, ligesom at du også skal have juice, druesukker eller andre nødvendige ting, hvis nu uheldet skulle være ude.

Hav også meget gerne et par tæpper ekstra klar, da mange undervurderer, hvor koldt det kan blive de første par dage i november om vinteren.

Vil man gøre sin overnatning i et shelter mere spændende, skal man ligeledes undgå at kigge på vejrudsigten og lade ens elektroniske mobiler, ipads, ipods og hvad der ellers er, blive hjemme.

Ja, stort set skal du tænke tilbage for 100 år siden og kigge på hvad de havde – og ikke havde. Tag evt. kun ting med som de havde.

Hvor finder du de danske shelters?

Og hvor finder du så sådan et shelter, som man frit kan overnatte i? Det kan du gøre på shelter-oversigt.dk, som samler mange af de danske shelters, med oplysninger om beliggenhed, faciliteter osv. Og så er der faktisk kun tilbage at ønske god fornøjelse J

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *