Sexchat til dit langdistanceforhold

Har du en kæreste eller ven langt væk, kan det være svært at opretholde det erotiske i parforholdet. Især hvis forholdet ikke ser ud til at ændre sig, og I kun kan se hinanden fysisk en gang om måneden eller måske endda endnu mindre end det. Så kan det være smart at bruge sexchat til at gøre det hele lidt sjovere.

Og med de mange muligheder på sociale medier, der er i dag, er det nemt for jer både at skrive, filme og se hinanden, når I har gang i akten. Så bliver det nemmere, end hvis I slet ikke ser hinanden med måneders mellemrum. Det er selvfølgelig ikke det samme med en sexchat som i den virkelige sexakt, men det kan tage den erotiske del af jeres parforhold lidt længere end bare lige.

Men husk at hvis I bruger sociale medier, så husk at mange kan kigge med. Uanset hvilket medie I bruger. Så vær forsigtige. Har I ikke noget at skjule, så kan I godt være ligeglade, men I behøver ikke sende mange billeder frem og tilbage. Så foretag hellere et enkelt Facetime-opkald i ny og næ og få det overstået.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *