Fra brochure til tablet

Vores verden har ændret sig i løbet af forholdsvis få år, blev jeg igen mindet om i går, da jeg i mit firma havde besøg af en sælger, der ville vise mig sit firmas store udvalg af diverse beslag, låsetøj og den slags, som vi bruger en hel del af i mit tømrerfirma.

Jeg kan huske, hvordan det var for ikke så mange år siden, da sådan en sælger slæbte adskillige ringbind ind fra sin bil for at kunne vise mig billeder af de varer, han gerne ville afsætte. Men ham i går havde kun en ganske almindelig mappe med ind, og da han skulle præsentere sit sortiment for mig, trak han en tablet op af mappen og begyndte at vise mig fotografier af de enkelte komponenter.

Kvaliteten af billederne var fremragende, og det var meget lettere at finde billeder af de enkelte dele frem, end det ville være, hvis han skulle bladre rundt i et ringbind. Sammen med billederne var der specifikationer på komponenterne, og jeg må tilstå, at det også for mig som kunde var en fordel at blive præsenteret for hans sortiment på den måde.

Vi blev kort efter enige om en handel, og jeg havde måske nok forventet, at han også havde prisblade og den slags på sin tablet, men det havde han nu ikke. I stedet tog han en bærbar frem fra mappen og fortalte mig med et smil, at det program, de i firmaet bruger til administration, trods alt ikke kan køre på en tablet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *