Voksiposen

Alle kender den, alle ved hvad, den kan, alle må have en. Posen som vokser med barnets udvikling. Smartere bliver det ikke! Voksiposen har været kendt og elsket siden dens opfindelse i 1986. Den passer til barnet gennem hele dets voksealder og regulerer temperaturen, så det aldrig bliver ubehageligt, om så det er en hed sommerdag, eller en iskold vinterdag med temperaturer under frysepunktet. Læs meget mere om voksiposen og få gode råd og vejledning, klik her.

Foret i Voksiposen er lavet af det aller fineste uld, som virker både varmende på de kølige dage og afkølende på de varme dage. Voksiposen består selvfølgelig udelukkende af naturmaterialer og produceres på naturens præmisser – ikke naturens bekostning. Voksiposen kan bruges både i barnevognen, i bilen og sågar faktisk også som sovepose, når I er på ferie væk hjemmefra. Posen lukker sig trygt og beskyttende om det lille barn og passer til al slags vejr. Den er nem at medbringe sig, hvor end man færdes og meget let at åbne og lukke, så barnet kan komme ind og ud af posen uden at vågne fra sine søde, små drømme. Den centrale lynlås gør den mere brugervenlig og kommer ikke i vejen, hvis barnet vender sig i sin søvn.

Voksi bæreplade

Man kan faktisk sammen med sin Voksipose få en Voksi bæreplade, som gør det smarte, at den omdanner Voksiposen til en ny, moderne Voksilift. Bærepladen passer til alle Voksiposer og har regulerbare bærehanke og bundplade, som gør at man kan få lige den babylift, man drømmer om. Den er selvfølgelig meget nem at montere og kan maskinvaskes ved 30 grader.

I de gamle dage fandtes Voksiposen kun i sort, men ikke længere! I dag kan du få posen i både rød, blå, grøn, pink og i alle mulige mønstre. Selvfølgelig kan du stadig investere i en sort, så det både er bror og søster, der kan få glæde af den. Selvom Voksiposen har udviklet sig til mange farver, er det stadig den samme eminente uld og de samme gode dun i mellemlaget.

Bedste kørepose

Måske har farvene ændret sig, men ikke kvaliteten på Voksi kørepose! Så om du køber Voksiposen i hel klassisk sort, eller i hvid med røde prikker, eller i grøn army eller i det helt nye skud på stammen – nemlig retro, så kan du alligevel være helt fuldkommen sikker på at kvaliteten er helt i top!

Voksiposen går aldrig af mode og er en vidundergave til alle forældre, der ønsker sig en kørepose til autostol eller klapvogn. Desuden er de lavet i et ganske slidstærkt materiale, som gør at posen kan gå i arv barn efter barn efter barn.

I stedet for at søbe rundt og købe en ny kørepose hver tredje uge, fordi børnene bare vokser og vokser. Kan det økonomisk og stressfaktormæssigt meget bedre betale sig at investere i en tidløs klassiker: Voksiposen!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *