Tørre tal i København

København… Jamen altså – det er jo der, det sner, hvis man vil have det størst mulige publikum til sin forretning. Og det vil jeg! Jeg vil have, at flest mulige mennesker kommer forbi min butik, hvor jeg sælger titanium smykker og andre relikvier fremstillet af titanium. Det er mit speciale, og jeg er dygtig til det.

Hvad jeg til gengæld ikke er så ferm til, er det der med bogføring og revision. De der tørre tal er slet ikke mig, og jeg ender altid med at lave mere rod end system, hvis jeg prøver kræfter med debit, kredit og balancer og hvad det nu alt sammen hedder 🙁 Gode råd er vist dyre, men jeg fandt en smutvej, der bestemt ikke er dyr: Min egen private bogholder i København fra FH Fusion 🙂

Selvgjort er ikke altid velgjort

Jeg prøvede kræfter med det selv, og jeg prøvede faktisk flere forskellige bogføringssystemer på nettet, men jo mere jeg prøvede, jo værre blev det. Og det værste var, at der gik ufatteligt megen tid med at prøve at finde hoved og hale i bilag, posteringer og konti. Dels gik tiden fra min produktivitet, og dels påvirkede det mit humør i voldsom grad. Noget skulle ske, og selvom jeg egentlig hylder tanken om, at selvgjort er velgjort, gik det bare ikke op i en højere enhed på det område. Man kan vel sige, at der ikke var balance i balancen så at sige..

gotta-be-kidding

Bogføringshjælp reddede mig

Fra selvgjort og i kaos til styr på tingene. Det var, hvad jeg oplevede, da jeg på opfordring far en af mine venner tog kontakt til admogregn.dk for at høre, hvad de kunne gøre for mig. Jeg talte med den sødeste dame, og det endte med et møde, hvor hun blev præsenteret for min kasse med bilag og mine spæde og alt andet end heldige forsøg på at bogføre.

Jeg kunne godt se på hende, at hun tænkte sit, men hun forblev sød, da hun fortalte mig, at hun ville starte helt forfra. Det, jeg havde nået at lave, duede ganske enkelt ikke, og momsindbetalingen var lige om hjørnet.

Hvordan hun klarede det, fatter jeg ikke, men det gjorde hun altså, og jeg kunne aflevere mit første momsregnskab i perfekt stand dagen FØR, der var deadline.

Nu kommer hun forbi en gang om måneden, hopper ind på mit lille kontor og snip-snap – så er der bogført og kassen stemmer. Ok… Nogle gange skal hun lige have fat i mig, og så er det fordi, der mangler bilag på et eller andet, men det kan jeg jo kun laste mig selv for.

Jeg nyder sgu, at se det hele stemme, og selvom jeg ikke kan hitte ud af at bogføre, kan jeg godt hitte ud af at se min bundlinje, og den er heldigvis god 🙂

Læren af dette? Udliciter – det sparer dig både tid, penge og frustrationer!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *