Tag en slapper, makker

For mange af os studerende, er sommerferien lige om hjørnet. De fleste er ved at være ovre eksaminerne, og det er en lykkens tid. Slut med stress, jag og lektier. Det betyder også for mig, at det er tid til sommershopping, for garderoben skal opgraderes. Jeg ser det som en lille gave til mig selv – og det har jeg fortjent med at det hårde slid. Men hvad skal man mon købe, og hvad er moderne lige nu? Det vil jeg skrive lidt om i dette blogindlæg.

Streetwear til os kendere

Hvis du går op i streetwear, så bliver vi glade for hinanden – for det gør jeg nemlig. Jeg har altid gået i streetwear, lige siden jeg forsøgte mig som skateboarder i femte klasse. Det passer til min personlighed, og jeg kunne aldrig forestille mig at gå i skjorter og lignende hver dag. Et af de mærker, som jeg er særligt vild med i tiden er Chill Collective, og i nedenstående finder du ud af hvorfor.

Tøjmærket Chill Collective er mit sommerhit, og jeg skal helt sikkert have investeret i lidt fra dem. Det er gammeldags streetwear, som det er meningen, at det skal se ud. Det hele er sort eller hvid, og med stort print. Jeg er ikke imod farverigt tøj, men jeg er altså tosset med det rå og stilede streetwear.

Chill Collective handler om at slappe af i sig selv, og ikke lade stress og jag tage over. Det er en filosofi jeg godt kan følge, og som jeg forsøger at implementere i min hver dag. Så hvorfor ikke starte helt fra bunden, ved også at lade tøjet følge denne filosofi.

Mine bud på must-haves fra Chill Collective er en af deres t-shirts, og en ny cap. Det er trods alt sommer snart, så det ville være fjollet at anbefale en sweatshirt eller hue. Deres t-shirts har ofte teksten ”Fukking Jogging” som en reference til alle de travle og moderne mennesker. Chill Collective handler om at nyde livet, og ikke stresse igennem hverdagen.

Så mit råd til dig er, at tage en slapper med Chill Collective – og nyde livet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *