Sikkerhed for fodgængere

Vi arbejder hver eneste dag (ikke så meget i weekender dog) rundt omkring i byen med opgaver, der ofte medfører, at vi skal grave op, fjerne fliser og hvad ved jeg – alt sammen opgaver, der involverer, at vi skal afspærre fortovet eller gangstien i nogle timer. Og til det formål bruger vi enorme mængder afspærringsbånd. Nogle gange flere ruller på en enkelt dag. Og ja – der er sgu 500 meter i én enkelt rulle.

Vi køber det billigt – heldigvis

Vi har en aftale i firmaet med vores chef om, at når vi medarbejdere kan finde løsninger, der sparer penge, ryger 50% af besparelsen over i en bonus, og det er da klart, at det giver ekstra blod på tanden til at finde besparelser, der ikke går ud over hverken vores arbejde eller kvaliteten.

Ntop med afspærringsbåndet har vi fundet en helt vil besparelse ved at købe det i en netbutik, der hedder e-værktøj, og der køber vi både afspærringsbånd og en hulens masse andet grej og udstyr. Det er nemlig den yderst sjældne kombination af god kvalitet og lav pris, vi har fundet der.

For eksempel giver vi kun 55 kroner for 500 meter afspærringsbånd, og det er sgu under halv pris af, hvad vi betalte tidligere!

Det gælder faktisk alt stort set på den shop. Vi bruger jo i sagens natur en hel del rensebånd.

Godt værktøj – og mere i løn

Vi er jo alle sammen håndværkere med en del erfaring i posen, så det der med at bruge dårligt værktøj er bare ikke os – og da slet ikke, når vi installerer varmepumper. Vi har for længst lært, at godt værktøj er det halve arbejde. Ved at købe hos e-værktøj.dk får vi det, vi gerne vil have – og samtidig får vi lidt mere i lønningsposen hver 14. dag, for bonussen er bare den fedeste ordning.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *