Senior date

seniorDe fleste danskere indgår i et fast parforhold i deres liv. Rigtigt mange bliver gift, får børn, deler oplevelser med deres partner, og lever et fasttømret liv. Kernefamilien bliver set som en meget stærk enhed, som man ikke umiddelbart kan bryde. I gamle dage blev man gift, og man blev først skilt når den ene af parterne døde. Kvinden gik hjemme og sørgede for hjemmet, mens manden var på arbejde for at forsørge familien. Børnene kom et år efter at kvinden og manden blev gift. Sådan er det langt fra mere.

Mange oplever at blive skilt

I dag bliver over halvdelen af de gifte par skilt igen. Et gift par bliver til 2 singler, derfor er der flere danskere der lever som singler i dag, end der er folk der lever i parforhold. Skilsmisserne kommer ofte efter mange års parforhold, hvor børnene er sat i verden, og de er måske også flyttet hjemmefra igen. Hvad så? Skal man leve resten af livet som single, når man står som 50-60 årig, uden en partner?

Det er blevet lettere af finde en partner

Tidligere var det vanskeligt at finde en partner for denne gruppe af danskere. Hvor skulle man finde jævnaldrende singler, der ikke var gået i stå i deres liv? I dag blomstrer seniordating frem, som er dating for folk over 50. Da folk lever længere og længere, er 50 år ikke nogen høj alder, og livet er stadigt fristende og fyldt med nye oplevelser. Derfor er der ingen grund til at sidde hjemme, og se livet passere, bare fordi man ikke længere har en mand eller kone, til at dele oplevelserne med.

Der er kommet mange dating sider

Seniordating, som her http://www.40plus.dk/senior_dating.php, kan med fordel udføres på internettet, hvor der findes en hel masse forskellige datingsider, der henvender sig specifikt til folk over 50 år. På den måde undgår man useriøse henvendelser fra unge mænd eller kvinder, og man kan finde folk der har samme behov som en selv. Man kan mødes til en kop kaffe, eller gå en tur i skoven, og se om der er noget kemi. Man kan tale om sit liv, og man kan tale om fremtidige oplevelser, som man går og drømmer om. Netop drømmene kan ingen tage fra os, derfor skal man drømme videre selvom man har rundet de 60 år. Og derfor kan man tillade sig at drømme om en partner, uanset hvor gammel man er.

Undgå ensomhed

Man kan hurtigt blive en smule ensom, hvis man ikke har en partner. Derfor er seniordating også en god mulighed for at undgå ensomhed. Ensomhed er berygtet for at sætte menneskets udvikling i stå. Så hvis du stadig har lyst til at udvikle dig, så kan seniordating være stedet hvor man starter.

Man behøver jo ikke finde sig en ny mand eller kone, hvis det ikke er det man har lyst til. Man kan sagtens være kærester, selvom dåbsattesten er ved at være nogle år gammel. De traditionelle forestillinger om parforholdet er ved at dø ud, derfor er det tid til at komme ud over dørtrinnet, og opleve den anden ungdom. Hvis du har modet, kan du prøve en senior date hos 40plus.dk.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *