Sådan får du rabat på nettet

”Tak for handelen i vores webshop. Dine varer vil blive leveret senest tre hverdage fra nu, og du kan følge forsendelsen med tracking nummeret nederst i denne mail. Vi glæder os til at handle med dig igen, og her er din asos rabatkode, som du kan anvende, næste gang du handler hos os og derved spare 10 procent på dine indkøb”.

Jeg læste kvitteringen på mit indkøb en gang mere, for jeg blev lidt forvirret over det med en kode, der åbenbart kan give mig rabat, næste gang jeg handler i den netbutik. Den slags er jeg vist ikke stødt på før, men det er selvfølgelig en smart måde at lokke mig til at vælge netop den netbutik, næste gang jeg skal købe noget tøj over nettet.

Men selvfølgelig skrev jeg koden ned, for der er da ingen grund til at sige nej tak til en besparelse på noget tøj, man alligevel skal have, men jeg er trods alt ikke så forhippet på at få rabat, at jeg vil handle i den webshop, hvis de ikke lige har det, jeg har lyst til at købe.

Et par dage senere sludrede jeg med et par af mine veninder og fortalte om min oplevelse med rabatkoden. Karen fortalte så, at hun da aldrig kunne finde på at købe noget på nettet uden at bruge rabatkoder, for de er da nemme at få fat i, sagde hun. Og rabatkoder til webshops er nemme nok at finde.

Hun fortalte om en bestemt hjemmeside, hvor man frit kan gå ind og finde rabatkoder til en lang række forskellige webshops, så det gør hun altid, inden hun går på jagt efter et eller andet, hun skal have købt.

Og Lisbeth har åbenbart haft de samme oplevelser, og hun fortalte, at da hendes mand for nogle uger siden ville købe et nyt, digitalt kamera, havde hun fundet frem til en pixmania rabatkode, så hun opfordrede ham til at se efter, om han kunne finde det rigtige kamera hos pixmania. Og det kunne han, og rabatkoden medførte en besparelse på 10 procent, og dertil kom, at kameraet faktisk var mere end 150 kroner billigere end den pris, han skulle have betalt hos en fotohandler her i byen, så der blev alt i alt tale om en ganske klækkelig besparelse.

Min egen mand plejer at købe det meste af sit nye tøj i netbutikker – dog med min assistance, for jeg vil nu gerne have lidt hånd i hanke med, hvordan han går klædt. Og han skal snart have et par nye skjorter, så jeg spurgte de to andre, om de på noget tidspunkt var stødt på en rabatkode til stylepit, jeg kunne anvende.

Ja bestemt, svarede de nærmest i kor, du kan bare gå ind på den hjemmeside, vi nævnte før, der er efter al sandsynlighed en kode til stylepit, og hvis der ikke lige skulle være det, kan du normalt altid finde en cdon rabatkode, og der kan man også købe masser af smart tøj til mænd.

Nu har jeg købt skjorter til min og opnået en ganske pæn rabat.

Disclaimer

En tanke om “Sådan får du rabat på nettet

  1. Tak for en god artikel og nogle gode links. Det er altid fedt, når man kan spare nogle penge – den er jeg altid med på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *