Populære Jamie Oliver

De fleste mennesker vil nok nikke genkendende når de hører navnet Jamie Oliver. Han er vel om nogen den helt store mad-guru, og det er bestemt ikke en titel, som han er kommet sovende til. Han har nemlig i en årrække fungeret i forskellige madprogrammer, hvor han med en kombination af lækker mad og lidt rapkæftet hed har formået at gøre sit til at madprogrammer er blevet til en vedvarende dille. Jamie Oliver er en fantastisk kok, og som nævnt også en god figur på fjernsynet.

Han har dog også lavet et utal af forskellige kogebøger, hvor han deler lidt ud af sine lækre opskrifter. Men vigtigst af alt, så har Jamie Oliver også lavet sit helt eget køkkenudstyr, som gerne skulle være med til at alle os hjemme i stuerne også kan lave noget mad, der er lige så appetitligt, som det Jamie Oliver står og laver på tv.

Jamie Oliver bruger det selv – Jamie Oliver’s køkkenudstyr inkluderer bl.a. pander, gryder og morter. De er alle lavet i professionel kvalitet, og det er også nødvendigt, da Jamie Oliver selv benytter sig, af hans eget køkkenudstyr. Det bugner også for kvalitet, må man jo sige.

Panderne fra Jamie Oliver er lavet så smart, at der er et termo-spot i midten, som viser når panden er varm. Materialet er naturligvis også af højeste kvalitet, så man vil altså kunne bruge dem i rigtig mange år frem. Det samme gør sig gældende for gryderne. De findes i forskelige størrelser, og da bunden er aluminiumsbelagt vil man opleve, at der er en helt uovertruffen varmefordeling, som gør det endnu lettere at lave sin mad. Jamie Oliver’s morter er også et sikkert hit. Den er lavet i granit, og den gør det muligt at knuse friske urter og krydderier, og dermed få smagen endnu mere frem, som i sidste ende vil gøre ens madlavning endnu mere velsmagende.

Jamie Oliver køkkenudstyr er altså lavet med de bedste materialer, og da der samtidig også er tænkt på designet, vil man få noget køkkenudstyr, som man med stolthed kan sætte på komfuret. Da køkkenudstyret samtidig er lavet af verdens vel allermest kendte kok, og da han samtidig benytter sig af køkkenudstyret selv, vidner det om, at det er udstyr, som man også vil kunne finde i professionelle køkkener. Og det er vel nok et af de største skulderklap, som køkkenudstyr kan få.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *