Verdens bedste job med golf

Med tiden er mit arbejde blevet til det, jeg selv vil kalde verdens bedste job. Mit arbejde består i at være dels sælger, dels distributionschauffør i det engrosfirma, hvor jeg lidt nødtvunget var nødt til at sige ja til et arbejde for seks år siden. Jeg var blevet arbejdsløs efter at have arbejdet som kørende sælger i et firma, som desværre kom i vanskeligheder i forbindelse med finanskrisen og til sidst måtte dreje nøglen om.

Det var svært at finde et andet arbejde, så da min nuværende arbejdsgiver søgte en chauffør til distribution af varer til forretninger, der handler med golfudstyr, søgte jeg jobbet og var så heldig at få det. Jeg tænkte godt nok, at jeg var overkvalificeret til et arbejde udelukkende med distribution af de varer, som forretningerne havde bestilt, men hellere have sådan et arbejde end slet intet.

Jeg var dengang og er endnu firmaets eneste ansatte, for min chef tog sig selv af salgsarbejdet, da jeg blev ansat, men han er efterhånden en ældre herre og har derfor overladt det udfarende salgsarbejde til mig også.

Og det er lige præcis det, jeg nyder ved mit job, for nu kommer jeg rundt til vores kunder, som i mange tilfælde er de små butikker, der ligger i forbindelse med en golfbane, og præsenterer butikkerne for nye varer, som min chef faktisk er ganske god til at støve op blandt vores leverandører.

1525R-80560

Og det er reelt en fornøjelse at komme ud i disse butikker, for der er altid nogle af de aktive golfspillere, som er meget nysgerrige efter, hvad jeg denne gang har af nyheder i sortimentet. Vores firma dækker hele paletten, så vi er leveringsdygtige i alt indenfor golf tilbehør, og af og til har jeg da spændende nyheder med, som golfspillerne er meget interesserede i.

Men alt andet lige er det nu enhver golfspillers vigtigste redskab, som samler den største interesse, når jeg er på besøg. Selv de spillere, som har et rigt udvalg af golfkøller, bliver som små drenge igen, hvis jeg kommer med et nyt sortiment af køller. Og det betyder reelt ikke så meget, om der er tekniske forbedringer i de nye køller, bare et nyt design er tilstrækkeligt til at vække interessen hos golfspillerne.

Der er ingen tvivl om, at mange af dem er underlagt en høj grad af modebevidsthed, når det gælder udstyret til deres sport. Og det er de bestemt også med hensyn til den påklædning, de har på, når de går rundt på golfbanen. Faktisk er det sådan, at golftøj udgør er den af vores varer, som repræsenterer den største omsætning i hele vores sortiment.

Og det kan jo ikke kun være, fordi sådan noget tøj selvfølgelig bliver slidt og skal fornys. Der er helt afgjort også tale om, at mange af spillerne vil være med på den nyeste mode, både når det gælder sko, bukser og den øvrige beklædning. Et enkelt produkt har vi en specielt god omsætning på. Det er nemlig golfhandsker, idet vores mærke regnes for et af markedets bedste.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *