Fleksibel kontorservice

Jeg ved ikke, om jeg nogensinde havde stået udfordringerne igennem, hvis det ikke havde været for den helt eminente service, jeg har fået fra firmaet Blumensaadt! Ganske enkelt – jeg tror ikke, jeg havde klaret skærene de første år som selvstændig i min branche uden dem. Egentlig startede det med, at jeg fik en masse klager fra folk over, at jeg aldrig var til at få fat på via telefonen. Men det skyldtes jo, at jeg ikke kunne tage telefonen, når jeg var i gang med en kunde. Anyway – min gamle ven og skolekammeret Torben kom med en løsning.

Fra telefonpasning til kontorservice ad hoc

Torben sendte mig til Blumensaadt for at få den service, der hedder telefonpasning og telefonservice.

Det fik vi hurtigt sat i stand, og de var simpelthen fantastiske til at forstå min forretning og servicere mine kunder, så det problem var løst. Men hold nu kæft… Da jeg først fik den der telefonpasning på, skete der vilde ting og sager med mine bookinger, for nu kunne folk jo få et rigtigt menneske og ikke en svarer i røret, når de ringede.

Den store succes var ved at kvæle mig, for jeg havde nærmest ingen tid til administrative opgaver af forskellig art. En dag talte jeg så med min kontaktperson hos Blumensaadt om, at jeg måske ville være nødt til at holde en pause med deres service, fordi den simpelthen virkede for godt.

Heldigvis forklarede han mig, at de faktisk også kunne tilbyde en form for kontorservice, hvor de ad hoc kunne løse de opgaver, jeg bare ikke kunne nå. Og bingo! Jeg fik min helt egen slagskoordinator på timepris – og jeg skulle ikke bekymre mig en døjt om sygedage, om stille perioder og hvad ved jeg. Jeg betaler ganske enkelt for den tid, hun bruger for mig – ikke mere og ikke mindre.

NU er jeg på plads, og med den fleksible service tjener jeg gode penge og har plads til et liv også 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *