Codenames er et yderst sjovt og spændende brætspil

november 12th, 2019

I dag er udvalget af brætspil helt enormt, og det kan føles som om, at man nogle gange sidder fast i de samme gamle klassikere hver gang. Det er ikke fordi, at de er dårlige – men nogle gange, så er variation altså bare lidt sjovere.

Her er Codenames brætspillet et fantastisk frisk pust til dig, som gerne vil have en ny oplevelse! Codenames er ikke et svært brætspil, men det har masser af charme, og det kan spilles med både venner og familie.

Idéen er meget simpel – der er det røde hold og det blå hold. Ude på bordet lægges 25 kort, som har forskellige motiver på sig. Holdene har hver en spionmester, som er ansvarlig for, at nogle bestemte af disse kort med motiver bliver gættet ved hjælp af ledetråde. Selvfølgelig skal man som spionmester sørge for, at man ikke giver ledetråde, der gør, at ens eget hold kan gætte modstanderens kort.

Og her kommer man virkeligt på prøve med kreativiteten. For det handler nemlig om at give ledetråde, der gør, at man kan gætte flest mulige kort. Men hvordan kan man egentlige koble alle disse motiver? Det er udfordringen i Codenames brætspillet!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Codenames er et yderst sjovt og spændende brætspil, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

Kategorier: Artikler

Leave a comment

Leave a comment

Feed

https://ouragent.dk / Codenames er et yderst sjovt og spændende brætspil - Our Agent Scandinavia